Boutique Fitness vækster bigtime i London lige nu.

En Rapport her fra 2018 om ”Boutique fitness” markedet viser, at dette marked i London er hastigt voksende. Der er 278 boutique-centre i byen: 114 HIIT-centre, 111 Mind & Body-centre og 53 CrossFit-centre.  

Rapporten fra 2018 fremhæver, at antallet af boutique-centre er vokset med 281% i løbet af de sidste 5 år. I 2018 har allerede over 60 nye boutique-centre åbnet i London (indtil den 31. oktober), det højeste antal endnu, sammenlignet med i alt 46 i hele 2017.

F45 Training ( https://f45training.co.uk/ – se video her) med 21 London centre, er den førende boutique-center operatør (efter antal lokationer). De er det første mærke, der har mere end 20 centre i London, de har åbnet 16 nye centre i 2018.

David Minton, direktør for LeisureDB udtaler: “Boutique center trenden bør ikke komme som nogen overraskelse; fitness er simpelthen ved at indhente andre industrier. Detailhandel, hoteller, mad og drikke udbydere, har etableret små, hippe boutique-muligheder og åbner i hobetal lige nu. Vi er lige nu parate til at betale mere for at opleve os, værende del af noget ”nyt og anderledes”. Boutique fitnesscentre er en del af denne nye bevægelse, især i London “.

Så mon ikke også vi vil se denne trend i Danmark, i en endnu større udstrækning end den allerede er i dag?

Oversigt over nøglefakta

  • Antallet af boutique-centre i London er 278.
  • Der er 114 HIIT-centre, 111 Mind & Body centre og 53 CrossFit centre.
  • 61 centre åbnede mellem perioden 1. januar til 31. oktober 2018 (mod 46 i hele 2017).
  • Der er 15.806 boutique-center undervisningstimer udbudt i London hver uge.
  • Den samlede boutique-centerkapacitet på tværs af de 278 lokaliteter i London er 9.629 personer (på en gang).

Noter

”London Boutique Studio Report” er udarbejdet af den mest omfattende undersøgelse af Londons boutiqueindustri, der involverer individuelt besøg på alle website og de firmaer der er nævnt. Revisionen blev gennemført pr. 31. oktober 2018. Revisionen og de deraf følgende tal er udarbejdet af den uafhængige fritidsmarkedsanalytikere, LeisureDB, som har gennemgået fitnessindustriens tal i over 30 år. Yderligere detaljer om rapporten findes her  2018 London Boutique Studio Report .

Yderligere information:

LeisureDB

LeisureDB (tidligere The Leisure Database Company) er den førende uafhængige specialist, der leverer nøgletal og analyser på tværs af branchen. Firmaet blev etableret for over 30 år siden, og virksomheden arbejder også med en bred vifte af fitnessoperatører, de tilbyder medlemsprofilering, website analyse, markedsanalyser, statistik og datalicenser.

www.leisuredb.com

enquiries@leisuredb.com

 

Tilmeld nyhedsbrev