Magasinets samarbejdspartnere

A-Fys

A-Fys

A-Fys er Solrøds største fitnesscenter –et moderne fitnesscenter med professionel vejledning og lækre faciliteter.   Vi råder over 4 holdsale med over 50 hold om ugen med alt fra boksning til slyngetræning, dans, yoga, HIIT og HIRT. Vi har ligeledes vores Indoor bike sal, hvor du kan prøve kræfter med bjergene fra Tour de France med vores system fra Intelligent Cycling.
Vi har en bred vifte af muligheder for at øge din sundhed i form af vores dygtige fysioterapeuter, massører, sygeplejerske eller jordemoder.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Hos os hænger pris og kvalitet sammen. Vi ønsker ikke at være billigst, men bedst!

På gensyn i dit A-Fys

Apuls

Apuls

Hos Apuls.dk brænder vi for sport og motion. Derfor sælger vi alt inden for træningsudstyr- og maskiner.
Vi fører kun udstyr og maskiner af den højeste kvalitet, og til en god pris, så vi kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse og service.
Ærlighed og fleksibilitet er grundstenene i Apuls. Vi elsker det vi laver og dermed også hver enkelt kunde, der giver os den fornøjelse af servicere denne. For os handler det udelukkende om tilfredse og glade kunder.
Hos os finder du kun det bedste inden for træningsudstyr- og maskiner, og vi er klar til at handle med dig.

Bodylab

Bodylab

Hvem siger, det skal være svært at leve sundt?

Vi kunne aldrig finde på at spise dig af med broccoli sticks og skyr naturel, når du i virkeligheden hellere vil have en chokoladebar. Derfor går vi all-in på den gode smag, så du kan gøre livet lidt sødere uden at få dårlig samvittighed.

Alle vores produkter er nemlig uden tilsat sukker, og med en produktlinje bestående af alt fra bløde, cremede proteinbarer til proteinrige drikke og bageblandinger synes vi selv, vi har knækket koden. Helt ærligt, hvem vil ikke gerne invitere sine gym buddies på lune, sprøde proteinpandekager efter en god workout?

Vi kan desværre ikke tage dig i hånden og slæbe dig med i træningscentret, men du skal vide, at vi hepper på dig hele vejen. Kom nu – du kan godt.

Newline

Newline

”Newline blev skabt i 1981 med udspring i det danske jægerkorps, som stadig er den primære inspirationskilde. Newline designer tektiske, innovative og moderne styles, som kan bruges til både løb og træning – indendørs såvel som udendørs. Hver style er grundig gennemtænkt, så både funktionaliteten og komforten er i top – alt sammen på grund gennemtænkt materiale og kreative, funktionelle detaljer.”

Nutramino

Nutramino

Nutramino er Skandinaviens førende brand inden for sportsernæring, der tilbyder den bedste kvalitet, smag og tilgængelighed for aktive og sundhedsbevidste mænd og kvinder.

Nutramino er en del af Glanbia Group – en førende global aktør inden for sportsernæring og ingredienser. Vores størrelse og position som en del af en større, integreret organisation giver os rådighed over både de ressourcer og den tekniske know-how, der kræves for at kunne være førende på markedet.

Nutramino er kendt for at være bedst, når det gælder indhold, funktion samt effekt og er en sikker vinder, når det gælder smag! Alle vores produkter er udviklet på baggrund af evidensbaseret ernæringsvidenskab og lever op til de strenge fødevarekrav inden for EU.

Vores passion for præstation og sportsernæring inspirerer os til konstant at udvikle os og være innovative for at hæve niveauet og tilbyde den bedste kvalitet og smag til vores kunder. Nutramino er et kvalitetsvalg.

Aktivt Velvære

Aktivt Velvære

Aktivt Velvære er en moderne og innovativ træning og fysioterapi center. Vi tilbyder dig professionelle rammer, hvor både serviceniveau, faglighed, renlighed og vedligeholdelse er i højsædet. I Aktivt Velvære bestræber vi os altid på, at du bliver mødt med et smil.

I centeret finder du en god atmosfære med topmoderne udstyr. Personalet er veluddannet og professionelle, og vi bestræber os på at være de førende inden for ernæring, fitness og fysioterapi.

Fin Form

Fin Form

Fin Form ligger i Fyrtårn Tommerup og på Brændekildevej 11 i Bellinge

Fin Form er et personlig ejet fitness center, som ligger i Fyrtårn Tommerup og på Brændekildevej 11 i Bellinge. Vi sætter medlemmerne i højsæde. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vort arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form.

Fin Form i Tommerup er bemandet i 85 timer om ugen og Fin Form i Bellinge er bemandet i 45 timer om ugen, med voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, pilates, zumba, boksetræning, aquatræning, Cross Fitness, Cirkeltræning oa, biking, dampbad, sauna, svømmehal m.m. Vil tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål samt gratis træningsvejledning.

Køges Kost Koncept

Køges Kost Koncept

Køges Kost Koncept kan hjælpe dig med at lægge en personlig kostplan skræddersyet specielt til dig og dit mål. Vi tager udgangspunkt i det du spiser allerede, fjerner de ting som ikke er gode for dig, tilføjer vitaminrige komplekse kulhydrater, fastsætter dine proteiner og fedt behov og ombytter rækkefølgen, så du får de rigtige makroer, på de rigtige tidspunkter.

Vi kan også hjælpe dig med at få mest ud af din tid i træningscenteret med en individuel træningsplan og personlig træning, så du kan nå dine mål.

Vi sætter os ind i DIT behov. Vi lytter til dig og i samarbejde med dig, får du den helt rigtige plan, som gør en kæmpe forskel på din hverdag.

MedicWiotech A/S

MedicWiotech A/S

Hos MedicWiotech bestræber os på at have produkter af høj kvalitet og med solid dokumentation, så vores kunder kan føle sig trygge når de handler med os – hvad enten det er her i vores webshop eller hos en af vore mange forhandlere landet over.

Vi er en mindre virksomhed, men vores ambitioner om at servicere og pleje vores kunder er store. Vi er et erfarent team og har desuden tilknyttet både læge og farmaceut

Vi kan derfor garantere at viden, grundighed og erfaring går hånd i hånd med et højt serviceniveau for alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Multi Fitness

Multi Fitness

KLUBDANMARK - Danmark største fitness nætverk - Kirkevej 56 5690 Tommerup
Leif Christensen (CEO) Mobil: 0045 20828282 - E-mail: leif@klubdanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev