Medlemskab

Kom på forkant med fremtiden

Bliv en del af et netværk der skaber relationer, tilbyder unikke fordele & deler viden.

 

I klubdanmark har vi fokus på:

 

Tilpasning til fremtiden
Forandringer byder ikke kun på udfordringer, det rummer også masser af muligheder. Muligheder der bedst udnyttes ved få adgang til de nyeste viden og de seneste trends, ved at være forberedt på at afprøve nye tiltag, og ikke mindst ved at få adgang til ligesindedes erfaring med tilsvarende problemstillinger.

Optimering af det eksisterende
Ved at forbedre effektiviteten i hverdagen – og at der altid bydes ind med nye løsninger.

Feedback
Kun dem, der intet foretager sig, undgår at lave fejl. Fejltagelser indeholder også værdifuld læring. Vi konverter andres og egne fejl til erfaringer og ny læring.

Muligheder fremfor begrænsninger
Forudsætningerne for at drive forretning ændres hele tiden, og forandringer betyder også nye muligheder. Vi arbejder ud fra de muligheder, vores kunder har, frem for deres begrænsninger. Med fokus på det, de er bedre til end andre og udbygger løbende derfra.

At vinde i et konkurrencepræget marked
En lille forskel i viden og evner kan betyde en enorm forskel på det endelige resultat. Vi tilegne os løbende ny viden, følger fremtidige trends og tilstræber os på at videreformidle denne viden så effektivt, at vores medlemmer kan implementere nye idéer, værktøjer og teknologi hurtigere end deres konkurrenter.

For at blive blive medlem af KlubDanmark skal du drive et eller flere fitness/træningscentre på kommercielt basis.

Vores produkt er bygget op omkring en “Basis aftale”, samt forskellige andre produkter som kan tilkøbes, nedenfor kan du se hvilke priser der er gældende.

For at blive en del af og tilbyde jeres medlemmer vor rejsepasydelse “KlubDanmark Mobil”, kræver det at centeret er bemandet i den normale åbningstid. Ubemandede træningscentre er velkomne i KlubDanmark og kan med fordel benytte vore forskellige ydelser og produkter, men “KlubDanmark Mobil” kan desværre ikke benyttes – kontakt os for mere information.

Produkter som “Egen fitnesscenter App”,  “Retention Management” og “Business” kan købes også uden en Basis aftale med Klubdanmark.

 

PRODUKTER & PRISER

KLUBDANMARK - Danmark største fitness nætverk - Kirkevej 56 5690 Tommerup
Leif Christensen (CEO) Mobil: 0045 20828282 - E-mail: leif@klubdanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev