OM OS

klubdanmark
…ny viden og nye relationer

På et markedet hvor prissætning har været det vigtigste konkurrenceparameter og hvor de store kæder har fået en dominerende plads på markedet. Der har vi en brændende ambition om at spille en afgørende rolle i at hjælpe selvstændige udbydere, med at sikre sig deres plads i et marked der bevæger sig hen imod større segmentering.

I klubdanmark tror vi på at der er stor styrke i forskellighed, men vi ved også at det kan være vanskeligt som selvstændig udbyder at agere optimalt i et stærkt konkurrencepræget marked med uforholdsmæssig stor fokus på pris.Og at mange ejere og ledere i selvstændige fitnesscentre kan føle sig alene i hverdagens mange udfordringer, såvel som omkring håndtering af de nye fremtidige udfordring der hele tiden opstår i en branche under konstant udvikling og forandring.

Som medlem af klubdanmark har du altid adgang til netværkets professionelle ledelse og på vores møder vil du ikke alene få adgang til ny viden og fordelagtige medlemstilbud, du vil også få rig lejlighed til at udveksle erfaringer med netværkets andre medlemmer. Du kan kort sagt få svar på dine spørgsmål og få masser af branche relevant sparring omkring dine specifikke problemstillinger.

De rigtige mennesker gør hele forskellen

Det hele starter med et godt match – og på baggrund af en omhyggelig procedure, vurderer vi såvel ønsker, behov, faglighed og relevans hos hver enkelt medlem, så vi til en hver tid kan sammensætte de helt rigtige profiler i netværkets underliggende grupper. Ligesom netværksledelsen og de eksisterende medlemmer altid har en aktiv rolle i vurderingen af nye medlemmer.

klubdanmark – hvem er vi:

Vi kommer hver især med mere end 30 års erfaring fra stort set alle hjørner af fitnessbranchen. Og har en fælles passion for at hjælpe selvstændige fitnessudbydere, med at komme på forkant af fremtiden i et marked der er i konstant forandring.

Vi deler en overbevisning om at læring er en kontinuerlig proces, og alle kan blive bedre og at et godt og stærkt netværk har stor betydning når det handler om at implementere ny viden, skabe inspirerende oplevelser og ikke mindst skabe såvel personlig som forretningsmæssig udvikling.

En anden ting vi har til fælles er overbevisningen om at vores personlighed i høj grad defineres af summen af de mennesker vi kender og de påvirkninger vi får fra dem. Og hvor meget stærkere man står sammen, fremfor alene.

Vi har gennem de sidste 30 år udviklet og forfinet måden, vi skaber og driver netværksgrupper på, og vi er langt fra færdige. Læring er en kontinuerlig proces, og vi bliver bedre hver dag.

Et stærkt netværk er din livline i hverdagen, når du har brug for sparring, et godt råd eller inspiration. Eller måske har du bare brug for at tale med nogen, der forstår dig. Et netværk skabes, når vi løfter i flok – når du og vi sammen bidrager, er vi med til at gøre hinanden bedre.

De rigtige mennesker gør hele forskellen

Det hele starter med et godt match – og på baggrund af en omhyggelig procedure, vurderer vi såvel ønsker, behov, faglighed og relevans hos hver enkelt medlem, så vi til en hver tid kan sammensætte de helt rigtige profiler i netværkets underliggende grupper. Ligesom netværksledelsen og de eksisterende medlemmer altid har en aktiv rolle i vurderingen af nye medlemmer.

Leif Christensen

40 års drifts erfaring, gør Leif til en af branchens mest erfarne udbydere. Han har opbygget, drevet og vækstet en kæde med 13 centre og 12 medejere.Været COO i fitness dk (ansvarlig for 2500 ansatte og drift i 40 centre) og CEO i SATS. Og har tilegnet sig et unikt branche perspektiv, såvel som privat udbyder, som fra direktionsgangen i en kæde. Stiftede KlubDanmark i 2013 og driver 3 træningscentre på Fyn. Har de sidste 10 år orienteret sig meget mod udlandet og deltaget på et utal at internationale netværks events.

Steen Broford

Mere end 35 års branche erfaring, de seneste 12 år som udgiver af branche magasinet Fitnews. Han har en baggrund i Markedsføring, Salg & Kommunikation og er kendt for sin omfattende indsigt i internationale branche tendenser. Og har igennem årerne fungeret som ekstern konsulent, for såvel nationale som internationale fitness udbydere.

KLUBDANMARK - Danmark største fitness nætverk - Kirkevej 56 5690 Tommerup
Leif Christensen (CEO) Mobil: 0045 20828282 - E-mail: leif@klubdanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev