OM OS

KlubDanmarks ambition er at skabe et stort netværk af uafhængige fitnesscentre og mindre fitnesskæder.

 

Vor mission er at: “forbedre lønsomheden og forenkle driften i danske fitnesscentre”

Personerne bag KlubDanmark er Leif Christensen med mere end 30 års brancheerfaringer, samt Stefan Tingwall, Som også ejer KlubbSverige, som han har drevet siden 2005. KlubbSverige leverer tilsvarende produkt i Sverige. Dette betyder, at vi sammenlagt her har med personer at gøre, som har over 40 års erfaring i den nordiske fitness branche. Ambitionen er at tilsvarende firmaer også skal etableres i Norge og i Finland.

Hvorfor er der brug for et netværk af fitness centre i Danmark?

Den industrielle del af fitness branchen er blevet stor og stærk, men der er og skal i fremtiden også være plads til træningscentre, der ikke er en del af en kæde, – denne del af branchen bør stå sammen i et netværk, “for sammen er vi stærke”. På denne måde kan vi give de danske motionister et reelt synligt alternativ til de store kæder. Der findes så meget kvalitet i disse, ofte private drevne, træningscentre, men disse fordele er svære at kommunikere ud til potentielle nye medlemmer, fordi kædernes massive marketings kampagner fylder mediebilledet. KlubDanmark ønsker at hjælpe den uafhængige udbyder med at få en stærkere markedsposition.

Markedet er blevet meget konkurrencepræget og med en uforholdsmæssig stor vægt på pris, primært dirigeret af kæderne, det presser resten af markedet og gør at lønsomheden og produkt udbuddet i de enkeltstående centre kommer under pres. Her vil et stort netværk af centre kunne hjælpe hinanden ved at få nogle af de samme stordriftsfordele som kæderne, bl.a. på indkøb og ved at kunne tilbyde sine medlemmer at besøgstræne i mange centre i Danmark/Norden.

Mange ejere og ledere i danske fitnesscentre kan føle sig alene om de udfordringer der er. Det at være sig selv, at få virksomheden tilpasset det marked, der er omkring en, “find din niche” eller “styrk din profil”, hjælp til at forenkle driften, eller blot have nogen til at give en faglig sparring i hverdagen. En professionel ledelse i netværket og andre medlemmer i netværket vil kunne sikre, at der altid er nogen, man kan sparre med og ved at få svar på spørgsmål og ting sat i system, vil tiden kunne bruges på at hjælpe medlemmerne til at komme i bedre form.

KlubDanmarks koncept er ikke at lave en ny stor kæde med samme navn, men at skabe et netværk af centre, som er forskellige i både udtryk og indhold, vi mener der er stor styrke i forskelligheden og det er vigtigt at de enkelte ejere og ledere fortsætter med at tage “ejerskab” over deres center og deres produkt. På den måde har danskerne jo et udbud at vælge imellem og ikke blot et spørgsmål, om de skal gå ind i den ene eller anden af kæderne, hvor den eneste forskel er logoet på væggen og måske prisen.

KLUBDANMARK - Danmark største fitness nætverk - Kirkevej 56 5690 Tommerup
Leif Christensen (CEO) Mobil: 0045 20828282 - E-mail: leif@klubdanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev