PRODUKTER

NETVÆRK

Netværksmøderne skal bringe den danske uafhængige fitnessbranche sammen, så vi på den måde kan lære af hinanden, udvikle os sammen og på den måde blive et stærkt alternativ til den “industrielle” del af branchen.

KlubDanmark afholder 3 gange om året netværksmøder, med foredrag, indlæg og workshops omkring emner, der optager KlubDanmarks kunder og branchen generelt.

På netværksmøderne vil der også blive rig mulighed for bare at mødes og tale med kollegaer fra hele landet.

Disse møder vil på skift være sponsoreret af vores hovedsponsorer

TrainAway

Tænk hvis du kunne finde et fitnesscenter og få adgang ligegyldigt hvor du er? Det kan du nu med TrainAway, verdens største fitnesscenter database, som altid viser dig fitnesscentre i nærheden af dig ligegyldigt hvor du er! Ligeledes kan du købe adgang til udvalgte fitnesscentre direkte på appen så du kan holde formen ved lige når du er væk fra dit normale fitnesscenter.

 

KlubDanmark & TrainAway Rejseprogram

Nu kan KlubDanmark centre hjælpe deres medlemmer til at holde formen og blive i den aktive rutine ved at lade dem træne til en fordelagtig pris på 20 kr. i alle KlubDanmark centre. Dine kunder skal blot downloade appen og oprette sig på TrainAway og benytte den kode de får i receptionen,  derefter vil de få den fordelagtige KlubDanmark pris hver gang de træner i et andet medlemscenter.

INDKØB

Vore samarbejdspartner er er nogle af branchens mest visionære leverandører. Det er lykkes at forhandle os til nogle rigtig gode rabatter på flere forskellige produkter og ydelser, som vil kunne nedsætte vore kunders omkostninger.

Indkøbsaftaler med relevante leverandører til vore branche er en helt central del af vor virksomhed og et område, hvor vi skal kunne vise, hvilke fordele der er ved, at vi kan forhandle som en gruppe. Når det gælder indkøb er der en grundregel: Volume giver bedre priser.

Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vore aftaler og udvide antallet af leverandører. Hvis du har specifikke spørgsmål på produkter, ydelser og priser er det bare at kontakte os.

BUSINESS

At drive et fitnesscenter, kan til tider være udfordrende, men også spændende og inspirerende. Markedet er meget segmenteret, med de store kæder som dominerende. Hvordan kan mindre centre sikre sig en plads i dette marked?

Fitnessmarkedet vokser stadig, der bliver flere og flere danskere der ønsker at træne og mange ønsker at træne et sted hvor der er service og kvalitet.

Hvordan tilpasser med sig markedet, hvilke produkter skal man sælge, hvem skal man henvende sig til?

Har man styr på ens nøgletal, så det ikke er revisor eller bank der fortæller dig om det går godt eller skidt

En mulighed kunne være at få en erfaren drifts konsulent til at gennemgå ens forretning, opstille nøgletal og komme men forslag til forbedringer eller tilpasninger, som kunne forbedre driften.

Kontakt KlubDanmark og få en forpligtigende snak om drift af fitnesscenter i Danmark

APP

Fitness center App Er det kun de store kæder der skal have deres egen App? – nej nu kan vi, der driver mindre privat ejede fitnesscentre, også få vores egen App.

Denne App bliver designet i centerets egne farver og logo, du kan også selv bestemme indholdet i din App.

Netpulse (lokal branded mobil App) som giver dine medlemmer og dig unikke muligheder, for gennem en App at få:

Venne anbefalinger, samle data på alle ens træninger, optjene point, lave udfordringer til medlemmerne, booke og afmelde på hold, integration med cardioudstyr, sociale medier, sende push alerts, lave tilbud til medlemmerne, sætte træningsmål, activity feed, E-Gym (bliver snart en del af denne app)

Alt sammen i en App på medlemmets telefon og via et dashboard på centerets pc/tablet.

Kontakt os for flere informationer.

 

 

RETENTION MANAGEMENT

Retention Management. Et automatisk mail kommunikation system, som sikre 12 forskellige e-mails til dine medlemmer (nogle til nye medlemmer, andre til eksisterende medlemmer) helt uden du behøver at gøre andet end at sende en excel fil en gang om ugen. Udover disse 12 e-mails, kommer der også,hver 14 dag, et kort sundhedstip til dine medlemmer.

  1. Automatiseret anerkendt Retention teknologi og forskning.

2. Kræver ikke ny hardware, nye operationelle procedurer eller  ekstra personale timer

3. Sikrer, at intern service også rækker uden for centeret.

4. Vi skal have vore medlemmer til at blive ”bare en måned mere” og kommunikation er en af vejene.

5. Markedsføring af f.eks. produkt lanceringer og ”venneanbefalinger” bidrager til øget salg uden ekstra omkostninger.

Kontakt os for flere informationer

 

FORSIKRING

KlubDanmark har med vor forsikringsleverandør sammensat en forsikringsløsning til vore kunder som både er af høj kvalitet (med de dækninger som er nødvendige og som du evt. ønsker yderlige) og til en pris, som er den bedste på markedet.

Både forsikringsselskabet og KlubDanmark har stor erfaring i at sikre de rigtige dækninger i fitness branchen og derfor kan vi stærkt anbefale at vore kunder tager kontakt til vor forsikringspartner og booker et uforpligtende møde.

Vores målsætning er at denne forsikringsløsning bliver den mest foretrukne i landets trænings center uanset om det er et mindre eller et større center.

INHOUSE

INHOUSE er et produkt der skal hjælpe vore kunder med at bringe kampagnebudskab ud til potentielle nye medlemmer og sikre venneanbefalinger fra eksisterende medlemmer, så tilgangen af nye medlemmer kan sikres.

Den industrielle del af fitnessbranchen har store markedsføringsbudgetter, som bliver brugt på bl.a. tv-reklamer. Det har de mindre privat ejede centre ikke mulighed for og det bliver vanskeligt at få ens eget budskab ud, fordi det “drukner” i kædernes kampagner, derfor må budskaberne være klare og præcise.

Nye medlemmer kommer fra eksterne og interne kilder, derfor er det vigtigt at udnytte begge kanaler, d.v.s. et center skal i perioder have eksterne kampagner i aviser o.lign. og i andre perioder arbejde med interne kampagner (venneanbefalinger).

INHOUSE tilbyder kampagnemateriale til både eksterne og interne kampagner, samt billeder til Facebook/Instagram og vore kunder får adgang til en inspirationsportal.

Med det nye InHouse Editor værktøj, kan du selv nemt tilpasse alle kampagner med egne farver og logo

KLUBDANMARK - Danmark største fitness nætverk - Kirkevej 56 5690 Tommerup
Leif Christensen (CEO) Mobil: 0045 20828282 - E-mail: leif@klubdanmark.dk

Tilmeld nyhedsbrev